8 dic 2018, 18:36

Огледалото на Дявола 

  Poesía
972 2 6

Оскотял от бита,
изтощен от тегóби
безучастно следя

как превръщам се в спомен.
В колабирали мисли
умът ми се спъва,
докато някаква Истина,
подобно на луда,
раздира небето!
И от сгърчени шепи
купчинка пепел
издухва в лицето ми.
То моментално
става на сиво.
И в това огледало
май... ми отива?!

© Кольо Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??