8.12.2018 г., 18:36 ч.

Огледалото на Дявола 

  Поезия
857 2 6

Оскотял от бита,
изтощен от тегóби
безучастно следя

как превръщам се в спомен.
В колабирали мисли
умът ми се спъва,
докато някаква Истина,
подобно на луда,
раздира небето!
И от сгърчени шепи
купчинка пепел
издухва в лицето ми.
То моментално
става на сиво.
И в това огледало
май... ми отива?!

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??