2 oct 2017, 2:18

Пленници на сладка лудост 

  Poesía » Erótica
1637 12 23

Забила нокти  в мойто рамо,

оставяш ме в нощта без дъх...

Безпаметен, се моля само

веднό да стигнем оня връх,

 

при който болката е сладост -

изплакана, и неведнъж,

в мига  на споделена радост

от грешници - жена и мъж!...

 

И пленници на сладка лудост,

най-сетне стигнали  върха,

не ни се иска да се будим!...

И пак потъваме в греха!...

 

Простенваш  тихичко -  щастлива,

едва-едва  поела дъх -

неукротена  и красива,

мечтаеш следващия връх!...

© Роберт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??