15 feb 2022, 16:15  

Огън 

  Poesía » Filosófica
246 0 2

Да намаля аз искам огъня си в очите

И душата някак да успокоя от хорски думи

Че ме изгарят тез думи,тъй както слънцето лъчите 

Без жал изгаря с огъня си, като чума .

 

Нирвана да постигна е моята мечта

И всяка клетка в мен да тържествува

Така ще се успокои и моята душа

Която в мир с времето ще съществува.

 

Какво е огъня без светлината в мен

Която да огрее ми сърцето

И да освети в мен тъмата, като ден

Тъй както слънцето небето.

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??