20 jun 2009, 19:56

Огън и Лед 

  Poesía » Otra
995 0 12

Огън и Лед

съм аз.

Огън -

вътре в мен гори,

никой не ще го

потуши.

Лед -

сковава моето лице.

Лед -

криещ Огъня в моето Сърце!

© Милкана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??