Jun 20, 2009, 7:56 PM

Огън и Лед 

  Poetry » Other
994 0 12

Огън и Лед

съм аз.

Огън -

вътре в мен гори,

никой не ще го

потуши.

Лед -

сковава моето лице.

Лед -

криещ Огъня в моето Сърце!

© Милкана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??