Сега те плачат
и плащат
за истината,
в която са удавени...
Те са направени от плът
и ще плачат безкрайно,
и ще бъдат забравени,
и сълзите им плачат...
и техните сълзи... до смърт!
Опожарената къща ги кани,
къщата е нейното сърце,
но в таванската стая не влизат познати
и който е вътре -
там ще умре!
Огън, следвай ме!
И нека гласът им
угасне в мълчание!
© Икабод Крейн Todos los derechos reservados
Защо...