13.11.2008 г., 17:32 ч.

Огън, следвай ме! 

  Поезия » Философска
954 1 5

Сега те плачат

и плащат

за истината,

в която са удавени...

Те са направени от плът

и ще плачат безкрайно,

и ще бъдат забравени,

и сълзите им плачат...

и техните сълзи... до смърт!

Опожарената къща ги кани,

къщата е нейното сърце,

но в таванската стая не влизат познати

и който е вътре -

там ще умре!

Огън, следвай ме!

И нека гласът им

угасне в мълчание!

© Икабод Крейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??