4 dic 2020, 18:16

Огърлица 

  Poesía » De amor
333 0 2

Нижа мигове на Август.

Те са топла огърлица:

Морските утра и нощите,

сянката на синя птица.

Изгорели слънчогледи

до молитвата за дъжд.

Сложа ли и твоя поглед

се разсипва изведнъж...

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??