Dec 4, 2020, 6:16 PM

Огърлица 

  Poetry » Love
332 0 2

Нижа мигове на Август.

Те са топла огърлица:

Морските утра и нощите,

сянката на синя птица.

Изгорели слънчогледи

до молитвата за дъжд.

Сложа ли и твоя поглед

се разсипва изведнъж...

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??