4 дек. 2020 г., 18:16

Огърлица 

  Поэзия » Любовная
331 0 2

Нижа мигове на Август.

Те са топла огърлица:

Морските утра и нощите,

сянката на синя птица.

Изгорели слънчогледи

до молитвата за дъжд.

Сложа ли и твоя поглед

се разсипва изведнъж...

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??