19 ago 2009, 21:42

Океан от лъжи 

  Poesía » De amor
548 1 0

Вярвах ти, а ти ме предаде.

Изсмя ми се нагло в очи.

Потекоха мойте сълзи,

а ти бе все така безразличен,

безчувствен и егоистичен.

 

Само при мисълта за теб…

за океана от лъжи,

аз потъвах бавно и мъчително

и стигнах дъното.

Дъното, което ми прошепваше:

"Изгубена си…"

© Росита Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??