Aug 19, 2009, 9:42 PM

Океан от лъжи 

  Poetry » Love
546 1 0

Вярвах ти, а ти ме предаде.

Изсмя ми се нагло в очи.

Потекоха мойте сълзи,

а ти бе все така безразличен,

безчувствен и егоистичен.

 

Само при мисълта за теб…

за океана от лъжи,

аз потъвах бавно и мъчително

и стигнах дъното.

Дъното, което ми прошепваше:

"Изгубена си…"

© Росита Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??