30 may 2008, 14:07

Окото на бурята 

  Poesía
652 0 8

 

 Окото на бурята



Аз съм окото на бурята.

Там тихо било.

Така ли?

Тогава съм бурята

в твойто око.

Трън във петата,

на елена рогата,

на змията отровата,

на коня подковата.

Още ме искаш?

Дали ще устискаш?

Ще те бода, ще те боля!

Трябва да се укротя?

Едва ли. Я стига!

Погледни! Бурята те настига.

 

© Илиана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??