May 30, 2008, 2:07 PM

Окото на бурята 

  Poetry
636 0 8

 

 Окото на бурята



Аз съм окото на бурята.

Там тихо било.

Така ли?

Тогава съм бурята

в твойто око.

Трън във петата,

на елена рогата,

на змията отровата,

на коня подковата.

Още ме искаш?

Дали ще устискаш?

Ще те бода, ще те боля!

Трябва да се укротя?

Едва ли. Я стига!

Погледни! Бурята те настига.

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??