5 jun 2007, 17:01

Окото на океана 

  Poesía
807 0 3

На дъното на океана
нещо мъничко блести.
Тонове вода и морска пяна
пазят го от зли ръце и очи.


Нежно и красиво,
усетило болка и топлина.
Хиляди тайни събрало
и скрило ги завинаги под морската вода.


Като Окото на океана
и нашта история трябваше да е скрита и прекрасна,
а сега е просто рана,
която така и не зарасна.

© Иянира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??