Jun 5, 2007, 5:01 PM

Окото на океана 

  Poetry
818 0 3

На дъното на океана
нещо мъничко блести.
Тонове вода и морска пяна
пазят го от зли ръце и очи.


Нежно и красиво,
усетило болка и топлина.
Хиляди тайни събрало
и скрило ги завинаги под морската вода.


Като Окото на океана
и нашта история трябваше да е скрита и прекрасна,
а сега е просто рана,
която така и не зарасна.

© Иянира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??