30 oct 2018, 13:37

Октомври 

  Poesía
605 3 0

Стихове ронят се в есенен ден.

Октомври, девойка и морския вятър...

Лист подир лист, тихо и нежно красив е света.

И в този миг мисля си:

Нима няма какво да докосне душата, та често сив е не само нощем съня?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Mgg Todos los derechos reservados

--

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??