Oct 30, 2018, 1:37 PM

Октомври 

  Poetry
603 3 0

Стихове ронят се в есенен ден.

Октомври, девойка и морския вятър...

Лист подир лист, тихо и нежно красив е света.

И в този миг мисля си:

Нима няма какво да докосне душата, та често сив е не само нощем съня?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Mgg All rights reserved.

--

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??