30.10.2018 г., 13:37 ч.

Октомври 

  Поезия
596 3 0

Стихове ронят се в есенен ден.

Октомври, девойка и морския вятър...

Лист подир лист, тихо и нежно красив е света.

И в този миг мисля си:

Нима няма какво да докосне душата, та често сив е не само нощем съня?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Mgg Всички права запазени

--

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??