7 dic 2009, 0:11

Омая 

  Poesía » De amor
491 0 5

 

 

До теб да съм и да те притежавам

аз диря неуморно брод и път.

И страстите - негаснеща жарава,

крилете ми до край ще пепелят.

 

Със биле ли ти моя свят омая?

Орисница така ли отреди? 

И страдам, ако миг поне не зная,

че все към мен и твоя дух лети.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??