До теб да съм и да те притежавам
аз диря неуморно брод и път.
И страстите - негаснеща жарава,
крилете ми до край ще пепелят.
Със биле ли ти моя свят омая?
Орисница така ли отреди?
И страдам, ако миг поне не зная,
че все към мен и твоя дух лети.
© Иван Христов All rights reserved.
Поздрави