Омразата си своя ми предаде,
разби ми цялата вселена на парчета,
не знам защо ти беше тази суета
да ме убиеш виртуално, ти пък да останеш клета.
Омразата си пръскай я на друг,
от нея нямам нужда, нито пък от теб,
търси си някъде добър съпруг,
мен отвращаваш ме...
Омразата ще ме направи непреклонен,
за прошка даже и не смей да си мечтаеш,
обичах те, а ти си си играла с мен наивен,
разряза е на хиляди парчета, тъй да знаеш.
Омразата ти аз не ще забравя,
не смей и да ме молиш за пощада,
открих във себе си човека, който страда,
спасявай се, покрий се и не ми се вясвай никога тъдява.
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados