31 mar 2012, 22:40

Оня стар наш сигнал 

  Poesía » De amor
1008 0 29

С полет смел

можеш пак

да си мой

луд щурец.

В моя стих

долети,

дай ми пак

къс небе

и звезди,

вятър луд,

и следи

на един

само мой

чакан мъж.

Топъл дъх

на море

ще ти дам,

куп мечти,

устни две,

в смях красив,

две очи,

впити в теб,

две сълзи

от роса,

спомен тих

за жена,

със сърце -

бисер бял.

И любов –

океан.

На брега

щом поспреш,

изсвири

за късмет

оня стар

наш сигнал –

дето Ти

ставаш Аз,

а пък Аз

ставам Ти.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??