29 mar 2007, 13:19

Онзи рефрен 

  Poesía
642 0 1



Aромат на цветя и парфюм,
примесен с нежни ръце,
нахлуващ бавно в моя сън
с отшумял, но приятен рефрен.

Усмивка и приказки общи,
взаимен интерес и малко срам,
стъпващи на пръсти нощем,
напомнящи ми, че си там.

По-приятен, по-интересен,
а може би наистина различен,
с нещо познато примесен,
все пак на друг не ми приличаш.

Харесва ми твоето отношение към мен,
макар един за друг нищо да не знаем,
харесва ми, че се появяваш с онзи рефрен.
Какво ще кажеш да се опознаем???


На Стоян

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??