Онзи вятър..
онзи тих вятър
в тополите
небето в очите ми
кротко люлеещ
в люлка
от облаци бели..
онзи тих вятър
от вчера
в спомени топли
отронил
късчета време
в шепа
нежност тополена...
онзи тих вятър
от днес
кротък бродник
самотен
нашепващ ми
признание
мило любовно...
онзи вятър...
онзи тих вятър
в тополите
твоето
топло завръщане
в милувка
нежна за мене...
http://www.youtube.com/watch?v=viZF8jWPyUo&feature=related
МУЗИКА >>> Sound of Silence
художник > Lauri Blank
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados