28.06.2010 г., 12:55 ч.

Онзи тих вятър... 

  Поезия » Любовна
1794 0 55

               

 

 

                     Онзи вятър..
                     онзи тих вятър 
                     в тополите
                     небето в очите ми
                     кротко люлеещ
                     в люлка
                     от облаци бели..
                     онзи тих вятър 
                     от вчера
                     в спомени топли
                     отронил
                     късчета време
                     в шепа
                     нежност тополена...
                     онзи тих вятър
                     от днес
                     кротък бродник
                     самотен 
                     нашепващ ми
                     признание
                     мило любовно...
 
                     онзи вятър... 
                     онзи тих вятър 
                     в тополите
                     твоето
                     топло завръщане
                     в милувка
                     нежна за мене...

 

 

  http://www.youtube.com/watch?v=viZF8jWPyUo&feature=related

 

              МУЗИКА >>> Sound of Silence

 

                художник > Lauri Blank

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??