7 mar 2008, 18:11

Опит за обесване 

  Poesía
591 0 0

Не ме бесете на въжетата си,
моето ми е достатъчно.
Аз съм истинска,а вий
бъдете тези,
дето са различни от еднаквост.
Пътят ми не разчертавайте със болка.
Аз ходя по небето с вятъра.
А вие ще сте ниско, долу,
където птиците се давят в отчаяние.
Светът ми не подреждайте!
Ненужно е!
Пъзелът отдавна е сглобен.
Вие сте излишните парчета.
На местата ви написах: ''НЕ!''

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??