4 jul 2010, 17:10

Опитах се 

  Poesía » De amor
566 0 1

Опитах се да гледам аз без теб,

опитах и разбрах какво е да не виждаш.

Опитах се да дишам аз без теб,

опитах и разбрах какво е да се давиш.

Опитах се да ходя аз без теб,

опитах и разбрах какво е да вървиш в нищото.

Опитах и разбрах какво е птица без криле.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??