4.07.2010 г., 17:10 ч.

Опитах се 

  Поезия » Любовна
561 0 1

Опитах се да гледам аз без теб,

опитах и разбрах какво е да не виждаш.

Опитах се да дишам аз без теб,

опитах и разбрах какво е да се давиш.

Опитах се да ходя аз без теб,

опитах и разбрах какво е да вървиш в нищото.

Опитах и разбрах какво е птица без криле.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??