Опитах се да гледам аз без теб,
опитах и разбрах какво е да не виждаш.
Опитах се да дишам аз без теб,
опитах и разбрах какво е да се давиш.
Опитах се да ходя аз без теб,
опитах и разбрах какво е да вървиш в нищото.
Опитах и разбрах какво е птица без криле.
© Иван Иванов All rights reserved.