Опитах се
Опитах се при теб да вляза -
не в твоя дом, а в твоята душа
и исках там да поостана
за дълго, не за ден и два…
И исках там да заживея,
за теб да стана аз Съдба,
но колкото и да опитвах,
ти бе заключена врата.
Затворен дом, угаснал огън,
сковаващ студ и тишина…
Това единствено намерих
и тръгнах си сама в нощта.
Луната плахо се отдръпна
и в тъмни облаци се скри.
Пустеещо сърцето ми потръпна,
изгубило последните мечти.
Опитах се да те забравя
и нов живот да заживея,
опитах се да го направя,
сълзи за тебе да не лея.
Ала ориса ме съдбата
да бъда сам-сама в света,
да те нося във душата
и да не вярвам в Любовта!
© АнеблА Todos los derechos reservados