4 mar 2009, 17:04

Опитай вкуса ми 

  Poesía
457 0 0

 Опитай вкуса ми.

 

Опитай вкуса на моята целувка!

Опитай ме ставам ли

за твойта добра и нежна половинка.


Ела при мен сега,

опитай ме в нощта,

поиграй си с мен така, както никога досега,

че да полудее  с нас нощта,

нека аз съм твоята половинка!

 

Хайде, почвай, намери вкуса 

на щастието с мен,

ела  и опитай вкуса на тялото ми!

Опитай как докосвам нежно аз

и как нежно галя устните ти,

и целувам страстно аз.

 

© Джулияна Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??