Опитай вкуса ми.
Опитай вкуса на моята целувка!
Опитай ме ставам ли
за твойта добра и нежна половинка.
Ела при мен сега,
опитай ме в нощта,
поиграй си с мен така, както никога досега,
че да полудее с нас нощта,
нека аз съм твоята половинка!
Хайде, почвай, намери вкуса
на щастието с мен,
ела и опитай вкуса на тялото ми!
Опитай как докосвам нежно аз
и как нежно галя устните ти,
и целувам страстно аз.
© Джулияна Николова All rights reserved.