Щастлива съм, че съм жива,
дори когато не съм щастлива,
в живота е така - радост и тъга
вървят ръка за ръка.
Щастлива съм, че и теб те има.
Нищо, че сега не си със мен,
да те спечеля сили имам.
Вярвам в утрешния ден!
© Анин Todos los derechos reservados