23 авг. 2008 г., 13:34

Оптимистично 

  Поэзия » Любовная
636 0 1

Щастлива съм, че съм жива,

дори когато не съм щастлива,

в живота е така - радост и тъга

вървят ръка за ръка.

 

Щастлива съм, че и теб те има.

Нищо, че сега не си със мен,

да те спечеля сили имам.

Вярвам в утрешния ден!

© Анин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??