Aug 23, 2008, 1:34 PM

Оптимистично 

  Poetry » Love
637 0 1

Щастлива съм, че съм жива,

дори когато не съм щастлива,

в живота е така - радост и тъга

вървят ръка за ръка.

 

Щастлива съм, че и теб те има.

Нищо, че сега не си със мен,

да те спечеля сили имам.

Вярвам в утрешния ден!

© Анин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??