10 nov 2009, 19:04

Орис 

  Poesía » De amor
843 0 2

Обичам те, когато гледаш в очите ми.                                                                                       Обичам те, когато ме докосваш.                                                                                                 Обичам те, когато ме прегръщаш.                                                                                              Обичам те, когато ме отблъскваш.                                                                                             Обичам те, когато се усмихваш.                                                                                                  Обичам те, когато плачеш.                                                                                                           Обичам те, когато си до мен.                                                                                                       Обичам те, когато си далеч.                                                                                                         Обичам те, когато спиш.                                                                                                                Обичам те, когато се събуждаш.                                                                                                 Дори когато си отида от света, пак тебе ще обичам.                                                              Защото съм орисан вечно тебе да обичам. 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??