30 jul 2008, 19:03

Още миг 

  Poesía » De amor
762 0 7
            Още миг

Още миг! Искам само миг,
за да те прегърна!

Още миг! Искам само миг,
за да те целуна!

Още миг! Искам само миг,
за да ти кажа колко те обичам!

Още миг! Но само миг
не ми стига да съм с теб!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??