30.07.2008 г., 19:03 ч.

Още миг 

  Поезия » Любовна
702 0 7
            Още миг

Още миг! Искам само миг,
за да те прегърна!

Още миг! Искам само миг,
за да те целуна!

Още миг! Искам само миг,
за да ти кажа колко те обичам!

Още миг! Но само миг
не ми стига да съм с теб!

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??