30 июл. 2008 г., 19:03

Още миг 

  Поэзия » Любовная
761 0 7
            Още миг

Още миг! Искам само миг,
за да те прегърна!

Още миг! Искам само миг,
за да те целуна!

Още миг! Искам само миг,
за да ти кажа колко те обичам!

Още миг! Но само миг
не ми стига да съм с теб!

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??