27 oct 2018, 18:11

Още мъничко есен 

  Poesía
546 0 1

още мъничко есен по клоните
още малко тъга разпиляна
после гарванов крясък – най-грозният

 

ще изщрака капанът
и мърдане няма

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??