Oct 27, 2018, 6:11 PM

Още мъничко есен 

  Poetry
549 0 1

още мъничко есен по клоните
още малко тъга разпиляна
после гарванов крясък – най-грозният

 

ще изщрака капанът
и мърдане няма

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??