Ето тук съм
още жив съм
от любови оглупял
вече малко остарял.
Тук съм
още нося кръста
на душата си проядена
от изневери тъй предадена.
Още тук съм
със старите си маратонки
нищо, че на главата имам ''клонки''.
Но ето тук съм
не предадох се.
И любовта сънувам още нощно време
искам още да обичам
пък нека дявола ме вземе.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados