9 oct 2011, 9:33

Основен статут 

  Poesía » De amor
495 0 0

Основен статут

 

Доста сме различни... диалогът нещо... не върви...

Не е ли време да оставим празните слова...?

Виж - и моето, и твоето лице в огън някакъв гори...

да си поговорим, ако искаш, с езика само на влюбените си тела...

 

Без реч протяжна, скучна и понякога лъжлива,

отдавайки се сластно и изцяло във нощта,

шепот нов телесен или реплика красива,

може да открием в обаянието топло на плътта.

 

И притиснати от сладост във безвремие,

след изблици на нежност да стискаме ръце...

Състоянието наше да превърнем във поверие

и в тихото на мрака да чува всеки другото сърце. 

 

И така - потънали в дълбокото на тишината -

във нея да открием безмълвен нов уют...

С телата си лишавайки от глас словата,

да наложим любовта без думи като основен наш статут.

© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??