27 oct 2010, 13:48

Остарялата наша любов 

  Poesía » De amor
582 0 5

Остарялата наша любов

и вихрушка от думи.

Не зная дали си готов...

Тъжен копнеж помежду ни.

 

Горчивият вятър кръжи

из нашите чувства.

Не зная какво ти тежи...

Да сме добри е изкуство.

 

Безмълвно с палто от мъгла

намята ме мракът.

Не зная как бих могла...

Страстта не иска да чака.

 

После изгревът лае студен,

замеря ни с мисли.

Вече зная какво си за мен...

Обичам те... но върви си!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??