23 sept 2006, 0:21

ОСТАРЯВАМЕ 

  Poesía
828 0 12
Остаряваме





Остаряваме......

на двадесет,

и на четиридесет,

и на шестдесет !

Остаряваме......

Някои го забелязваме,

други не.

Остарява се бавно,

но сигурно!

Някои още от раждането,

други чак от тридесетте.

Защо си мислим,

че остаряват само старите?

От суетност ли...

или заблуда,

или...се криеме от възрастта,

защото дава бръчки тя?

И болести...

и импотентност на телата?

Но страшно става,

когато импотентността

засегне мозъка в главата!




ЧАР.....22.09.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??