Sep 23, 2006, 12:21 AM

ОСТАРЯВАМЕ 

  Poetry
844 0 12
Остаряваме





Остаряваме......

на двадесет,

и на четиридесет,

и на шестдесет !

Остаряваме......

Някои го забелязваме,

други не.

Остарява се бавно,

но сигурно!

Някои още от раждането,

други чак от тридесетте.

Защо си мислим,

че остаряват само старите?

От суетност ли...

или заблуда,

или...се криеме от възрастта,

защото дава бръчки тя?

И болести...

и импотентност на телата?

Но страшно става,

когато импотентността

засегне мозъка в главата!




ЧАР.....22.09.06

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??