23 oct 2009, 17:04

Остаряваш ли? 

  Poesía » De amor
501 0 2

   ОСТАРЯВАШ ЛИ?

 

Остаряваш ли, моя Любов?

Не искам ти да старееш !

Живот с теб да деля съм готов -

съдбите в една да слея.

 

 

Отдавна не минавам за млад,

но с теб втора младост живея.

Зад мен остава житейския ад.

 

Последната песен с теб ще изпея !

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??