Остаряваш ли, моя Любов?
Не искам ти да старееш !
Живот с теб да деля съм готов -
съдбите в една да слея.
Отдавна не минавам за млад,
но с теб втора младост живея.
Зад мен остава житейския ад.
… Последната песен с теб ще изпея !
© Мимо Николов All rights reserved.